Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی که به اختصار، «شستا» نامیده می‌شود یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های اقتصادی کشور به شمار می‌رود که در حوزه‌های گوناگون انرژی، ارتباطات، دارو، سیمان و ...، گامی موثر در تقویت و جهش تولید برداشته و موفق شده است در سال‌های اخیر به ویژه دوره جدید مدیریتی یعنی دو سال و نیم گذشته، به موفقیت‌های چشمگیری دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جهش‌های بزرگ در مجموعه شستا که با وجود مشکلات عظیم اقتصادی در سطح کشور، سود سهامداران را در پی داشته، رشد 27 برابری سود خالص مجموعه است به طوری که سود خالص این شرکت با رشد 2700 درصدی سود نسبت به سه سال گذشته از 1،255 میلیارد تومان در پایان سال مالی 96، به 32000 میلیارد تومان در پایان سال مالی 99 افزایش یافته  که این عملکرد و سایر موفقیت‌های به دست آمده در طول دوره فعالیت شستا بی‌نظیر بوده است.

در این مدت فروش شرکت‌های تابعه شستا هم با رشد 52 درصدی روبرو بوده است در واقع افزایش سودآوری علاوه بر شرکت اصلی در هلدینگ‌های تابعه آن نیز محقق شده و فروش تجمیعی هلدینگ‌های تابعه شستا، از 71 هزار میلیارد تومان در سال 98 به 108 هزار میلیارد تومان در سال 99 افزایش یافته است.

این افزایش نشان‌دهنده رشد 52 درصدی فروش شرکت نسبت به دوره مشابه در سال گذشته است.

در این مدت شاهد اقدامات دیگری از سوی شستا بوده‌ایم که در راستای حمایت از بازار و مقابله با نوسانات شدید بورس به شمار می‌روند؛ از جمله این موارد می‌توان به عرضه اولیه سهام 16 شرکت اشاره کرد که با هدف ساماندهی و اصلاح پورتفوی فعالیت‌های شستا و در راستای خروح از بنگاهداری و تمرکز بر سهامداری صورت گرفته است همچنین عرضه سهام 15 شرکت دیگر هم در دست اقدام است.

عرضه اولیه سهام شستا نیز دستاوری بزرگ بوده که در راستای ارتقای شفافیت انجام شده است؛ وجود الزامات گزارشگری برای شرکت‌های حاضر در بورس به دلیل وجود سهام‌داران حرفه‌ای، این الزام را برای مدیران شرکت‌ها ایجاد می‌کند تا افزایش شفافیت و بهره‌وری را سرلوحه کار خود قرارداده و با تمرکز بر فعالیت‌های اقتصادی از دخالت‌های غیراقتصادی و سیاسی ناشی از ساختار شرکت‌های دولتی بکاهد که عرضه اولیه شستا این مهم را در راستای منافع بین نسلی محقق ساخته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار قیمت بازار میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد