Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش نجفی پاشاکی مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عملکرد ۲ ساله شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در ۳ بخش عملکرد مالی، طرح‌های توسعه‌ای و پروژه‌ها، اظهار کرد: شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی شرکت‌های تابعه شستا است که در دو حوزه استراتژیک تولید لوازم خانگی و کشاورزی و دامپروری فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین در سال مالی ۱۳۹۹ توانست با تحقق شعار جهش تولید در تولید لوازم خانگی و شیرخام به رشد چشمگیر ۸۸۲ درصدی در سودخالص خود دست یابد.
مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین با بیان اینکه شاخص‌های عملکردی و مالی هلدینگ صنایع عمومی تامین به دلیل حمایت‌ها و مدیریت دکتر محمد رضوانی فر رشد قابل توجهی یافته است، خاطرنشان کرد: درآمد‌های عملیاتی تلفیقی شرکت‌های گروه از حدود ۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ رسید که یک رشد ۲۰۹ درصدی را رقم زد.
نجفی افزود: سود خالص تلفیقی شرکت‌های گروه از ۱۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به حدود ۲۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ و اخذ تعداد گزارش مقبول حسابرس مستقل و بازرس قانونی طی دو سال از ۴۰ درصد در سال ۱۳۹۷ به ۱۰۰ درصد در سال ۱۳۹۹ که به ترتیب شاهد رشد ۸۰ درصدی و افزایش رشد ۱۵۰ درصدی بودیم.


وی استقرار حاکمیت شرکتی و کمیته‌های تخصصی جهت بهبود فرآیند‌ها و ارتقای شفافیت در شرکت از طریق تشکیل و فعالیت موثر کمیته‌های حسابرسی، سرمایه گذاری، وصول مطالبات، انتصابات و ... را از دیگر اقدامات صورت گرفته در شرکت سرمایه‌گذاری صنایع عمومی تامین در طول ۲ سال گذشته عنوان کرد.


مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین افزود: ما توانستیم متوسط دوره وصول مطالبات تجاری در شرکت‌های تابعه طی دو سال اخیر را کاهش بدهیم و بیش از ۸۰ مورد عملیات بهبود در بخش کنترل کیفیت و مهندسی ساخت محصولات را اجرایی کنیم.


نجفی به ارائه گزارشی در بخش دامپروری این شرکت پرداخت و تصریح کرد: استفاده از روش‌ها و متد روز جهانی به منظور ارتقاء کیفیت محصولات دام در تامین خوراک دام، جیره‌نویسی، کنترل بیماری‌ها، کنترل مطلوبیت شرایط محیطی و ثبت رکورد تولید روزانه ۴۵۰ تن شیر خام از دیگر اقداماتی است که انجام شده است.


وی همچنین با بیان اینکه تولید انواع لوازم خانگی از ۷۰,۱۲۳ دستگاه در سال ۱۳۹۷ به ۱۴۰,۰۰۰ دستگاه در سال ۱۳۹۹ رشد داشته است، تصریح کرد: تلاش کردیم تا شبکه فروش استانی و استفاده از پتانسیل‌های فروش اینترنتی و همکاری با ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حوزه لوازم خانگی ایجاد شود که با تلاش همکاران بنده این مهم محقق شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شستا سرمایه گذاری بورس میلیارد تومان در سال سال ۱۳۹۷ لوازم خانگی سال ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 5 میلیارد و 679 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۱ میلیون دلار و برای خدمات ۱۴۵ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و ۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

   
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۶۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۶۸ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۶۲۳ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۳۵ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۳۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۰۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۹۷، ۴۰، ۲۳۷، ۱۳۱ و ۶ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۹۴ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۵۸۸ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۹۸۲ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۱۴۱ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۶۳۲ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۸۰۱ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۳۳۶ تومان بود.
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • پیروزی تیم فوتسال در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت