Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت سیمان سفید نی ریز از زیر مجموعه های شستا موفق شد در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 47 درصد در شاخص سود خالص رشد داشته باشد.

داود اکبری شهرستانی با اشاره به اهمیت قابل توجه راهبردهای شرکت های سرمایه گذاری تامین اجتماعی و سیتا گفت: متاسفانه سال های گذشته فشار زیادی بر بخش تولید وارد شد که عمده آن ها ناشی از شیوع کرونا و تحریم های ظالمانه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال شرکت های شستا و سیتا با برنامه ریزی های مالی و فنی توانستند، علاوه بر حفظ روند تولید به بهبود ساختار مالی و فنی شرکت ها نیز بپردازند.

اکبری شهرستانی افزود: شرکت سیمان سفید نی ریز بر اساس برنامه ریزی های موجود موفق شد به سود خالص 6 میلیارد تومانی در سه ماهه نخست سال جاری دست یابد که این رقم حاکی از رشد 47 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

50 میلیارد تومان سود خالص، سهم سیمان صوفیان از بهار 1400

ولی اله اخلاقی فرد مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان با بیان اینکه، سیمان صوفیان در دو سال گذشته عملکرد بسیار مناسبی داشته و این شرکت با توجه به سیاست های کلان شستا و سیمان تامین آینده بسیار مناسبی پیش رو دارد افزود: با اینکه کشور سخت ترین سال های اقتصادی را سپری می کند و مشکلات موجود تاثیر قابل توجهی بر روند فعالیت و سوددهی شرکت ها دارد، شرکت سیمان صوفیان موفق شد به سود خالص 50 میلیارد تومانی در سه ماهه نخست سال جاری دست یابد که این رقم حاکی از رشد 105 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان با اشاره به اهمیت بحث های فنی در هلدینگ به فعالیت سه ماهه گذشته پرداخت و در این زمینه توضیح داد: اقدامات مهمی در حوزه فنی در دستور کار قرار دارد و به زودی برخی از آن ها انجام خواهد شد. هلدینگ در این زمینه با برنامه ریزی های متعدد تلاش می کند عملکرد فنی کارخانه های سیمان را نیز بهبود دهد.

اخلاقی فرد افزود: امسال با ورود سیمان به بورس کالا از اواخر خرداد ماه سال جاری، توافق شد که سیمان عرضه شده در بورس کالا خارج از قیمت گذاری دستوری باشد اما اگر شرکتی خارج از بورس کالا اقدام به فروش کرد، موظف است با قیمت مصوب شده به معامله بپردازد. بر این اساس شستا و سیتا با هدف حمایت از حقوق صاحبان سهام تمام محصولات خود را در بورس کالا عرضه کردند.

وی با اشاره به این که شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و سیتا در دو سال گذشته برای حفاظت از حقوق صاحبان سهام بر پروند های حقوقی تاکید قابل توجهی داشتنند، توضیح داد: این شرکت پرونده های متعددی داشت که در صورت عدم پیگیری احتمال می رفت بخشی از حقوق صاحبان سهام پایمال شود. خوشبختانه با پیگیری های مداوم از گروه حقوقی هلدینگ و شرکت در سه ماهه گذشته تعداد 7 پرونده با موفقیت به پایان رسید و تعیین تکلیف شد که از این محل نیز بخشی از حقوق صاحبان سهام به شرکت بازگشت.

کسب سود ۱۹۶۱ درصدی سیمان زنجان

مجدالدین خادمی، مدیرعامل شرکت سیمان زنجان با اشاره به اصلاح ساختار در این شرکت گفت: شرکت سیمان زنجان در سال های گذشته مشکلاتی داشت که از جمله آن ها می توان به زیان انباشته این شرکت اشاره کرد. با این حال راهبردهای شستا و سیتا ، به عنوان هلدینگ های بالا دستی از دو سال پیش تا کنون وضعیت کارخانه را بهبود بخشید و روند سوددهی شرکت نیز نشان می دهد آینده روشنی پیش روی سیمان زنجان قرارگرفته است.

وی با اشاره به این که سیمان زنجان در سال های آتی به دلیل شرایطی که برای آن در نظر گرفته شده می تواند به ارقام بهتری دست یابد، گفت: شرکت سیمان زنجان موفق شده است به سود خالص ۱۱میلیارد تومانی در سه ماهه نخست سال جاری دست یابد که این رقم حاکی از رشد ۱۹۶۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیرعامل شرکت سیمان زنجان با اشاره به اهمیت بحث های فنی در هلدینگ به فعالیت سه ماهه گذشته پرداخت و در این زمینه توضیح داد: کاهش چشمگیر کلینکر فاکتور به ۸۰درصد در سه ماهه اول ۱۴۰۰ و کسب رتبه نخست در بین شرکت های گروه و حل مشکل آسیای مواد خام پس از حدود ۲ سال مهمترین اقدامات فنی شرکت سیمان زنجان در سه ماه نخست سال جاری است.

 وی همچنین درباره مزیت های عرضه محصول در بورس کالا از اواخر خرداد ماه سال جاری توضیح داد: ورود سیمان به بورس کالا علاوه بر خروج از قیمت گذاری دستوری باعث شد شرکت های سیمانی انبار دلالان نباشد. پیش از این در بسیاری از کارخانه های سیمانی، سیمان خریداری شده توسط دلالان به دلیل عدم تحویل گرفتن در کارخانه ها انبار می شد، تا قیمت در بازار افزایش یابد و آن ها اقدام به تحویل گرفتن سیمان کنند. خوشبختانه امروز دیگر چنین نیست و شرکت ها باید از قوانین بورس کالا تبعیت کنند.

افزایش ٣٢۵ درصدی سود خالص سیمان خوزستان

محمد حاج نائب، مدیرعامل شرکت سیمان خوزستان با اشاره به این که کارخانه سیمان خوزستان نقش مهمی در صنایع غیرنفتی استان خوزستان دارد، توضیح داد: مدیران شستا و سیتا اهمیت این کارخانه را مانند دیگر شرکت ها به خوبی درک کرده و برنامه ریزی موفقیت آمیزی را در دستور کار قراردادند که نتیجه آن بهبود چشمگیر کارخانه سیمان خوزستان بود.

مدیرعامل شرکت سیمان خوزستان با بیان این که بهبود شرایط فنی کارخانه نیز از جمله سیاست هایی بود که پیگیری شد، توضیح داد: شرکت سیمان خوزستان پس از اصلاح ساختار مالی و فنی موفق به افزایش ٣٢۵ درصدی سود خالص شد. این میزان در مقایسه شاخص سود خالص بهار ٩٩ نسبت به سه ماه نخست سال جاری است. هلدینگ شستا و سیمان تامین توانستند با برنامه ریزی دقیق، وضعیت کارخانه سیمان خوزستان را بهبود دهند و تلاش شد روند تولید در این کارخانه به گونه ای ادامه یابد که اشتغال پایدار نیز حفظ شود.

ور در ادامه جزییات پروژه های فنی در سه ماهه نخست امسال پرداخت و توضیح داد: تعمیر و نوسازی گیربکس آسیاب سیمان خط ٢، افزایش ٣۵ درصدی تولید کلینکر در سه ماهه اول ١۴٠٠ نسبت به مدت مشابه ١٣٩٩ و انجام تعمیرات اساسی در خطوط تولید با توجه به قطع برق که نتایج کمی و کیفی آن در دوره های سه ماه بعدی سال جاری اثرگذار خواهد بود، از جمله اقدامات مهم فنی در دوره یاد شده است.

وی با اشاره به این که شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و سیتا در دو سال گذشته برای حفاظت از حقوق صاحبان سهام بر پروند های حقوقی تاکید قابل توجهی داشتنند، توضیح داد: در این راستا در سه ماهه گذشته تعداد ۴ پرونده با موفقیت به پایان رسید و رضایت طرفین کسب شد.

حاج نائب همچنین به صیانت از حقوق صاحبان سهام پرداخت و درباره بورس کالا گفت: از مهمترین دستاوردهایی سه ماهه گذشته برای کل صنعت سیمان از جمله شرکت سیمان خوزستان میتوان به عرضه کل محصولات سیمان شرکت از اواخر خردادماه سال جاری در بورس کالا نام برد. خوشبختانه به عرضه سیمان در بورس کالا، شفافیت قابل توجهی بر معاملات سیمانی حاکم است و مردم نیز می توانند به راحتی محصولات مورد نیاز خود را تامین کنند. علاوه بر این با ورود سیمان به بورس کالا علاوه بر جلوگیری از سود غیرمتعارف دلالان، نظام قیمت گذاری نیز بر اصل عرضه و تقاضا بازگشته و قیمت دستوری که در تضاد با منافع سهامداران است، حذف شده است.

 فروش، سودآوری و توسعه در شرکت فرآورده های نسوز ایران

تولید این مجموعه در سه ماه اول امسال ۱۲ هزار و ۸۹۸ تُن بود که نسبت به سه ماهه اول ۱۳۹۸ معادل ۴۰ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد رشد داشته است.

جهت دستیابی به این رکورد شش پروژه زیر که چهار تای آنها به بهره برداری رسیده و دو تای دیگر در هفته های آتی به بهره برداری خواهد رسید محقق شده است.

این پروژه ها عبارتند از :

-نوسازی و باز سازی و راه اندازی یک دستگاه پرس ۱۶۰۰ تن (برای اولین بار در کشور )
- راه اندازی یک خط پخت ۳۰۰۰ تنی
- راه اندازی یک سیستم کامل توزین و میکسر
- نصب و راه اندازی یک اسیاب ویبرو میل
- ساخت و نصب و راه اندازی یک خط خردایش ده هزار تنی
- تجهیز و نوسازی سیستم های پخت به تجهیزات مدرن کنترل و ابزار دقیق

در سال ۹۹ نیزبا تحقق جهش تولید برای اولین بار در طول عمر شرکت با ثبت رکورد ۵۰۰۰۰ تن تولید و۵۰۰۰ میلیارد ریال فروش و با افزایش تولید ۲۵ درصدی نسبت به سال ۹۸ بالاترین رکورد در میزان تولید کل و بالاترین رکورد در تولید فراورده های شکل دار را در طول عمر شرکت فراورده های نسوز ایران ثبت کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شستا تامین اجتماعی نسبت به مدت مشابه سال مدیرعامل شرکت سیمان حقوق صاحبان سهام شرکت سیمان خوزستان شرکت سیمان زنجان سه ماهه نخست نخست سال جاری سه ماهه گذشته درصدی نسبت راه اندازی یک سیمان صوفیان بورس کالا برنامه ریزی شستا و سیتا قابل توجهی سال گذشته سه ماه سود خالص دست یابد شرکت ها موفق شد دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشوندها و پسوندها در ادبیات باشگاههای فوتبال ایران

گفته می شود تیم فوتبال استقلال تهران به استقلال خلیج فارس تغییر نام خواهد داد. 

به گزارش طرفداری، در تاریخ فوتبال ایران باشگاه هایی بوده اند که بر اساس هماهنگی های صورت گرفته تحت پوشش موسسه و گروه خاص نظامی یا صنعتی قرار گرفته اند. از جمله تیم هایی که تحت پوشش موسسات مختلف قرار گرفته اند می توان به سپاهان اصفهان اشاره کرد که امروز زیر مجموعه یکی از متمول ترین موسسات کشورمان است.

سپاهان زمانی آن قدر بی پول بود که نمی توانست در لیگ فوتبال ایران حضور پیدا کند و به جای این تیم که در لیگ اول تحت جمشید نماینده شهر اصفهان بود، تیم متمول ذوب آهن اصفهان حضور پیدا کرد اما آن ها امروز پولدارترین تیم فوتبال ایران هستند. سپاهان مدتی هم در دهه 1370 زیر نظر مجموعه سیمان اصفهان بود و سیمان سپاهان اصفهان نامیده می شد.

باشگاه های مختلفی در فوتبال ایران بر این اساس در مجموعه موسسات مختلف قرار گرفته و با پسوند یا پیشوند نام آن ها در مسابقات لیگ ایران حضور پیدا کرده اند.

وحدت فولاد تهران پیام گچ مشهد پیام مقاومت مشهد ابومسلم خوشاب مشهد سرخپوشان دلوار افزار فولاد سپاهان اصفهان سیمان سپاهان اصفهان مقاومت شهید سپاسی شیراز استقلال خلیج فارس

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • پیشوندها و پسوندها در ادبیات باشگاههای فوتبال ایران
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل