Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:28:39 GMT

آخرین وضعیت زیان و سوددهی شرکتهای شستا

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۳۵۳۳

آخرین وضعیت زیان و سوددهی شرکتهای شستا

معاون شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی با اشاره به زیاندهی ۴۰ شرکت شستا گفت که تا پایان سال گذشته این تعداد به ۸ شرکت کاهش یافته و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تلاش می شود تا پایان سال ۱۴۰۰ دیگر شرکت زیان دهی باقی نماند.

به گزارش ایسنا، مهدی نوراحمدی در دومین هم‌اندیشی ملی پیاده‌سازی راهکارهای مقابله با فقر، با اشاره به ورود خود در اوایل زمستان سال ۹۷ به شرکت سرمایه‌گذاری شستا گفت: برخی از روزها حجم نیروهای کاری که از شرکت‌ها بیکار شده بودند و ماه‌های متوالی حقوق نگرفته بودند اعتراض داشتند و اعتراضشان هم به جا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بعد از گذشت ۲.۵ سال، اکنون هیچ‌کدام از شرکت‌هایی که زیرمجموعه شستا هستند معوقات حقوق و مشکلات اقتصادی به شکلی که بود، ندارند.

به گفته نوراحمدی، از مجموع شرکت‌های زیان‌دهی که داشتیم، ۴۰ شرکت زیان‌ده داشتیم که فقط ۸ مورد از آن شرکت‌ها باقی مانده که در حال حاضر همین شرکت‌ها معوقات حقوق ندارند و تا پایان امسال آنها نیز به سودآوری خواهند رسید. 

معاون شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی با اشاره به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی گفت: این شرکت در سال ۶۵ تاسیس شد، به جهت اینکه از محل سودآوری که دارد سازمان تامین اجتماعی بتواند حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران را تامین کند. تا سال ۹۷ و قبل از آن، متاسفانه می‌شنیدیم که شرکت‌ها و صندوق‌های بازنشستگی نمی‌توانند حقوق افرادی که تحت‌پوششان است را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته اتفاقات رخ داده، اتفاقاتی مبارک بود، گفت: این شرکت در سال ۷۹ به سهامی عام تبدیل شده و تاکنون دو افزایش سرمایه داشته است که یکی از آن‌ها از ۴۱۰۰ میلیارد تومان در پایان سال ۹۸ به ۸۰۰۰ میلیاردتومان رسید و پایان سال ۹۹ نیز ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه داشت که به ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه رسانده که در حال حاضر توسط کارشناسان قوه قضاییه نیز بحث کارشناسی و ارزیابی مجدد دارایی‌ها و سرمایه‌های شستا انجام می‌شود که افزایش ۱۲۰۰ درصدی در سرمایه شستا خواهیم داشت که آن نیز انجام می‌شود. 

نوراحمدی با بیان اینکه در سال ۹۹ این شرکت عرضه اولیه شد و در بورس عرضه شد که این بزرگترین عرضه‌ای بود که تاکنون در بورس اتفاق افتاده است و بزرگترین گام در راستای شفافیت بنگاه عظیم اقتصادی در ایران و خاورمیانه بوده است، گفت: در ۹ حوزه کسب و کار در حال فعالیت هستیم.

وی با اشاره به اینکه ۱۶۶ شرکت مدیریتی داریم، یادآور شد: از این ۱۶۶ شرکت مدیریتی به لحاظ تعدادی ۹۱ مورد (۵۵ درصد) غیر بورسی و ۷۵ شرکت بورسی (۴۵ درصد) هستند. همچنین ۸۹ شرکت غیرمدیریتی هستند از این تعداد ۵۷ مورد غیربورسی و ۳۲ شرکت بورسی هستند. به لحاظ ارزش دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها، ۹۱ درصد ارزش دارایی‌های ما در بورس است.

نوراحمدی درخصوص اطلاعات مالی تلفیقی شستا نیز بیان کرد: سود خالص تلفیقی شستا در ۳۱ خرداد ۹۷، ۲۶۶۳ میلیارد تومان بوده که در ۳۱ خردادماه ۹۸ به ۱۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان رسید و در ۳۱ خرداد ۹۹ به ۲۳ هزار میلیاردتومان رسید که در سال گذشته ۱۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

معاون شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ادامه داد: ممکن است برخی‌ها اینطور بگویند که به دلیل افزایش قیمت‌ها و افزایش قیمت دلار، به این ارقام رسیدید؛ همانطور که کالاهای نهایی را تولید و به فروش رساندیم، به همان نسبت هزینه‌های تولید نیز افزایش پیدا کرده است، لذا اگر از سود صحبت می‌شود برآیند هزینه تولید و فروش، سود خالص است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی سه سال اخیر جمع سود خالص شستا معادل دو برابر کل سود ۱۸ سال قبل از آن بوده است. 

نوراحمدی گفت: در ابتدای دوره ۴۰ شرکت زیان‌ده داشتیم که در پایان سال ۹۹ به ۸ شرکت رسید، گزارش تعدادی از شرکت‌ها نشان میدهد که به سود رسیده‌اند و برنامه ما این است که تا پایان سال جاری هیچ کدام از شرکت‌های ما زیان‌ده نباشند. 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شستا محرومیت زدایی سازمان تامین اجتماعی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی میلیارد تومان شرکت ها پایان سال تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی

وزیر نفت درباره حجم سوددهی پالایشگاه آبادان و روند توسعه آن، همچنین افزایش تولیدات مجتمع‌های پتروشیمی به رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران گزارش داد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جواد اوجی بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در نشست هیئت دولت در گزارشی از فعالیت‌های پالایشگاه آبادان، با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۴ وزیر نفت وقت با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه گفته بود، دولت حاضر است آن را رایگان واگذار کند، گفت: با اقدام‌هایی که در دولت مردمی با تکیه بر توان سازندگان، متخصصان و پیمانکاران داخلی و به بهره‌برداری رساندن فاز دوم این پالایشگاه انجام شد، پالایشگاه آبادان امروز یکی از سودده‌ترین واحدهای تولیدی است که پارسال ۱۲ همت سودآوری داشته است.

وی با اشاره به رسیدن تولید بنزین در این پالایشگاه از روزانه ۸ میلیون لیتر در ابتدای دولت سیزدهم به ۱۵ میلیون لیتر در روز، تولید گازوئیل از روزانه ۱۵ میلیون لیتر به ۱۹ میلیون لیتر و کسب رتبه نخست صادرات در بورس کالا و انرژی در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: تا ۲ ماه آینده واحد هیدروکراکر این پالایشگاه نیز به بهره‌برداری می‌رسد و مابه‌ازای ارزی تولید گازوئیل یورو ۵ آن ۳ میلیون یورو دیگر افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت همچنین با اشاره به افزایش ۲۱۰ هزار بشکه‌ای تولیدات و تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی تبریز، شازند، بندرامام، بوعلی و رازی، افزود: در طول فعالیت دولت سیزدهم، تعداد محصولات تولیدی این پالایشگاه از ۲۱ محصول در سال ۱۴۰۰ به ۳۴ محصول رسیده و با اقدام‌های انجام‌شده تنها در سال گذشته، ۱۳۰۰ فرصت شغلی ثابت و غیرثابت در این مجتمع ایجاد شد که امسال نیز ۶۰۰ نفر به نیروهای شاغل در پالایشگاه افزوده می‌شود و حداقل هزار نفر نیز در پیمانکاری‌های توسعه فاز ۳ آن مشغول فعالیت خواهند شد.

دیگر خبرها

  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به‌دلیل زیان‌ده‌بودن، رایگان واگذار شود، سال پیش به سوددهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی رسید
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند